Flot Dupleks paa Aquamarina

Husinformasjon

  Sted Arguineguin
  Område Patalavaca
  Type attached duplex
  Størrelse 160 m² living space
  Soverom 3 senge sover 6
  Bad 2
  Terrasser 2
 

Pris

1650€, obligatory cleaning 120€

  Generelt midday sun, sea view, 2min from the beach, community swimming pool, garden
  Gangavstand   Anfi beach, mountain tracks, shops, tennis court, pool, restaurants
  Utstyr dishwasher, wine-fridge, washing machine, hairdryer, iron and board, towels, bed sheets, TV and DVD, baby bed, highchair, pushchair

Energy Class G


Boligen blev totalrenovert i 2006.Den er moderne indrettet med gode møbler og tilbehør. Leiligheten er ikke egnet for rullestolbrugere. Leiligheden går over to plan hvor kjøkken og stue, samt et bad er i 2.etasje, soverom og bad i 1.etasje. Der er parabol og Internet. I 1.etg er det en egen tv-krog.
Det findes to terrasser i leiligheden begge med formiddags- og eftermiddagssol. Flot utsigt mod palmehaven og havet. Terrassen i 2.etasje indeholder sofa og spisebord til 10.
Terrassen i 1.etasje har 2 laekre laenestole og nedgang til anlaeggets haver.
I faellesområdet har man tilgang til 3 svømmebassenger, hvoraf et er saltvandsbasseng og et er opvarmet. Det er egen tennisbane som tilhører anlegget. Egen strandbar/restaurant i hagen, med god mad og forfriskende drikke. Saltvandsbassenget har bornebasseng i tilknytning.

Fra leiligheten er det 100 m til Anfi stranden som er regnet som den flotteste strand på Gran Canaria med sit caribiske sand. Man har tilgang til Anfi anlaeggets restauranter og butikker, minigolfbane og flot turområde.
Fra Aqua Marina kan man gå strandpromenaden ind til Arguineguin. Det er en flot spasertur som passer for store og små, aeldre og unge.
Aqua Marina har en restaurant, Aquarela og et mimarked, denne er åben alle dage undtagen søndag.
Der er egen skonhedssalong på anlaegget hvor du kan få alt fra pedikure til masage.

Boligen har 3 soverom, alle med dobbelseng. Det er fladskaerm på alle soverom. Store gode garderober og vifter med regulerbar styrke på alle soverom. Alt af sengetøj findes i lejligheden.
Det finnes to bad. Hovedbadet i 1.etasje har en stor dobbelbruser med plads til to voksne (180x90). Det findes to vaske og alt af håndklæder og vaskemaskine. Badet i 2.etasje har bruser, toilet og handvask.
Køkkenet er veludstyrt med alt af nødvendig kjøkkenudstyr. Stort køleskap med fryser. Der findes endda eget vinskap integreret i køkkenindretningen, derudover er der opvaskmaskine og inductionsplade med grill element.
Stuen indeholder stor god sofa, laenestol, puff og chaiselong. Det er en 42” fladskaerm, dvd, radio og cd.

 

For additional informations please contact